Kompressorservice

– Service av kompressorer och tryckluftsanläggningar –

Vi erbjuder en stabil och rikstäckande service med hög tillgänglighet på kompetenta och erfarna tekniker, som ser till att din anläggning fungerar som den ska.

Tack vare vårt eget stora lager så har vi också alltid snabb leverans av reservdelar, vilket betyder att om din anläggning skulle vara i behov av akut service så kan vi snabbt vara på plats.

Vårt mål – Bäst i Sverige på akut service

Våra kunder har höga krav på sin anläggning och dess tryckluftskvalitet. Tack vare ett proaktivt löpande servicearbete kan vi lägga stort fokus när det behövs som mest – på akut hjälp i en aktiv miljö. Vid en eventuell incident erbjuder vi en lånemaskin för att du som kund skall komma igång snabbt. Vi vet att den bästa servicen ger oss långsiktiga kundförhållanden.

Serviceavtal – en trygghet för dig som kund

Många av våra kunder väljer Granzow Serviceavtal. För att ge full överblick kring ekonomi och driftsäkerhet, bygger ett serviceavtal på en kontinuerlig service som inkluderar all servicematerial, arbetstid och resekostnader. Som avtalskund hos Granzow är du alltid en prioriterad kund med möjlighet till utökad garanti upp till 5 år på våra produkter.

Service på egna varumärken och främmande fabrikat

Förutom våra egna fabrikat som vi säljer, utför vi självklart även service på främmande fabrikat. Även om vi inte tillhandahåller kompressorn eller annan utrustning som ni använder, tveka inte att höra av er till oss angående service.

Installation och driftsättning av tryckluftsanläggningar

Vi hjälper dig snabbt igång med din nya tryckluftsanläggning. Med vår hjälp kan du fokusera på produktionen medan vi driftsätter din kompressor och luftbehandlingsutrustning.

Tveka inte att höra av er till oss angående service på er kompressor eller hela tryckluftsanläggningen. Vi finns här för att hjälpa dig!

Tel: 020-78 80 00
Mail: service@granzow.se