Lediga tjänster

Granzow i Enköping söker nu en strukturerad person till tjänsten som innesäljare.

Om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du motiveras av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri.

Sök jobbet som innesäljare redan idag!

Om arbetet
Du kommer att arbeta i vårt säljteam som support till säljarna på fältet och på telefon/mail direkt mot kunder. I arbetet ingår bl.a att göra kalkyler, offertskrivning, orderregistrering, hantera prislistor, uppdatera vår hemsida och marknadsföring i bl.a. sociala medier.

Vi jobbar i Jeeves affärs- och CRM system

 

Om dig
Vi söker dig som är ung med driv och viljan att utvecklas. Du har god datorvana och serviceminded och bra på att upprätthålla goda relationer med arbetskamrater och kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt, är ordningsam och kan arbeta i stressiga situationer.

Då våra leverantörer till största delen är från Tyskland, England och Italien så är goda kunskaper i Engelska nödvändiga, både skriftligt och muntligt

Om Granzow
Granzow AB ägs av Technomerc Aps i Danmark, och etablerades 1968 i Sverige. I Sverige har företaget sedan starten varit verksamma inom pneumatik, trycklufts- och högtrycksteknik. Granzow är en av de tre största aktörerna på marknaden, en position som stärks av några marknadsledande tillverkare av kompressorer och luftbehandlingsutrustning. Huvudkontor ligger i Enköping, där företagsledning och företages centrala funktioner är lagda kring försäljning, service och administration.

 

Om anställningen och ansökan
Vi söker en innesäljare som skall stötta vårt säljteam på 10 personer.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som visar vad du gjort och ett personligt brev som visar vem du är.

Till vår försäljningschef

peter.jansson@granzow.se

Välkommen med din ansökan!