Välj språk

Teknisk support eftermarknad

 

Granzow AB etablerades 1968 som ett dotterbolag till Granzow Aps i Danmark. Förutom det svenska bolaget har vi systerbolag i Norge och USA. Det svenska Granzow har sedan starten varit verksamt inom områdena pneumatik, trycklufts- och högtrycksteknik. Efter förvärv av Bahco Kraftverktyg/Greiff Tryckluft 1988 har verksamheten koncentrerats till kompressor- och tryckluftsteknik. Granzow är i Sverige en av de tre största aktörerna på denna marknad. Vår position är effektivt understödd av några av de marknadsledande tillverkarna av kompressorer och luftbehandlingsutrustning.

Om tjänsten

Till huvudkontoret i Enköping söker Granzow nu dig som vill arbeta med teknisk support. Du kommer att arbeta på eftermarknadsavdelningen med teknisk support mot tekniker och kunder. I rollen ingår reservdelsförsäljning och garantihantering. Du kommer mestadels arbeta inne på kontoret men även vara ute hos kund i olika supportärenden. I arbetsuppgifter ingår mycket kund- och leverantörskontakter via telefon och mejl.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från industrin och vana av att arbeta med styr- och reglerteknik. Du har ett stort tekniskt intresse och vi ser gärna att du har utbildning inom PLC-programmering. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska samt vara en van datoranvändare. Du är även van vid att arbeta i en roll med mycket kundkontakt och har ett högt servicetänk. Körkort är ett krav.

Som person är du pigg och med en positiv inställning. Du har hög servicekänsla, förmågan att kommunicera med olika människor och god problemlösningsförmåga. Du är flexibel, gillar tempo i arbetet och kan arbeta självständigt så väl som i team. Din nyfikenhet och vilja att lära kommer du att ha nytta av i denna tjänst.

Om anställningen och ansökan

Tjänsten som Teknisk Support ska tillsättas i mars. Rekryteringsarbetet görs av Adecco och du blir anställd av Granzow.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som visar vad du gjort och ett personligt brev som visar vem du är. Vi beaktar endast ansökningar via vår databas.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Andersson               på 021- 470 29 03.

Välkommen med din ansökan!

För att komma till Adecco, klicka här!