Välj språk

Innesäljare Enköping

 

Trivs du med att vara spindeln i nätet? Då har vi tjänsten för dig!

Granzow i Enköping söker nu innesäljare som skall stötta vårt säljteam på 9 personer

 

Om arbetet

Du kommer att arbeta i vårt säljteam som support till säljarna på fältet och på telefon/mail direkt mot kunder. I arbetet ingår bland annat att göra kalkyler, offertskrivning, orderregistrering, hantera prislistor, uppdatera vår hemsida och marknadsföring.

Vi jobbar i Jeeves affärs- och CRM system

 

Om dig

Vi söker dig som är ung med driv och viljan att utvecklas. Du har god datorvana, serviceinriktad och bra på att upprätthålla goda relationer med arbetskamrater och kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt, är ordningsam och kan arbeta i stressiga situationer.

Då våra leverantörer till största delen är från Tyskland, England och Italien så är goda kunskaper i svenska och engelska nödvändiga, både skriftligt och muntligt

Om Granzow

Granzow AB ägs av Technomerc Aps i Danmark, och etablerades 1968 i Sverige. I Sverige har företaget sedan starten varit verksamma inom pneumatik, trycklufts- och högtrycksteknik. Granzow är en av de tre största aktörerna på marknaden, en position som stärks av några marknadsledande tillverkare av kompressorer och luftbehandlingsutrustning. Huvudkontor ligger i Enköping, där företagsledning och företages centrala funktioner är lagda kring försäljning, service och administration.

 

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som visar vad du gjort och ett personligt brev som visar vem du är som vi senast vill ha 2018-06-08.

Till vår försäljningschef

peter.jansson@granzow.se 0171-478017

www.granzow.se

Välkommen med din ansökan!