Välj språk

 

Vi söker

Distriktansvariga säljare 
till Stockholm och Mälardalen

Du kommer att ingå i vårt säljteam där du ansvarar för försäljningen på dina produkter. Tjänsten innebär både nykundsbearbetning samt att vårda och utveckla befintliga kunder. 

Vi erbjuder
Granzow står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Ett omväxlande och självständigt arbete hos ett väletablerat och välrenommerat företag. Du kommer att få en god introduktion med grundläggande utbildning och produktkunskap. Du jobbar nära både innesäljare och tekniker som även ger dig support och hjälp för att hitta den bästa lösningen åt kund.

Du utgår från hemmet. Lämpliga bostadsorter är Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås, Köping, Örebro, Strängnäs.

Varför söka jobbet som säljare på Granzow AB?
Det är ett stabilt företag som etablerades i Sverige 1968. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Vi har en lyhörd ledning i ett familjärt företag med korta beslutsvägar vilket gör jobbet påverkningsbart. Du har duktiga och kompetenta kollegor som ger dig support och hjälp vilket gör jobbet enklare. Vi är ett härligt och ambitiöst gäng med sunda värderingar och högt i tak.
Peter Jansson, Försäljningschef

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning. Du har ett tekniskt kunnande och intresse. Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft och vinnarinstinkt. Du har en vilja att göra affärer och drivs av att finna lösningar. Arbetet kräver att du är utåtriktad och är en god lagspelare samtidigt som du måste trivas med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Granzow AB säljer, marknadsför och utför service på kompressorer och efterbehandlingsutrustning för tryckluft till den svenska industrin. Granzow AB är Sveriges största oberoende distributör i tryckluftsbranschen.